Åbningstider

Mandag   9:30 – 17:30
Tirsdag    9:30 – 17:30
Onsdag    9:30 – 17:30
Torsdag   9:30 – 17:30
Fredag     9:30 – 19:00
Lørdag     9:00 – 15:00
Søndag    Lukket

Adresse

Asnæs Centret 18
4550 Asnæs
Se på centerplan

Expert Asnæs

Kompetente medarbejdere og branchens bedste services

Dygtige, kompetente og engagerede medarbejdere har været expert kædens kendetegn siden etableringen i Danmark i 1964. Expert kædens butikker ligger jævnt fordelt over hele landet, typisk i de små og mellemstore byer. Altså alle de steder hvor man kender hinanden og kommer hinanden ved, og hvor hver eneste expert medarbejder ved, at man hver dag skal gøre sig fortjent til kundens næste besøg. Og det næste. Og det næste. Og det gør vi hver dag med seriøs rådgivning og skarpe priser.

Vi er en del af en meget stærk familie

Expert er ejet af POWER A/S som er en del af expert AS. expert AS er en norsk ejet virksomhed der omfatter expert Norge, POWER og expert Finland. Med denne konstellation er POWER A/S dermed en af Danmarks største aktører inden for forbrugerelektronik og hårde hvidevarer.

POWER A/S er en del af expert Global, der er en af Europas største elektronikkæder med mere end 7400 butikker fordelt over hele verden. Dette giver POWER A/S en solid indkøbskraft, der sikrer, at virksomhedens kæder kan tilbyde forbrugerne kvalitetsprodukter til meget konkurrencedygtige priser.

Der hvor expert virkelig skiller sig ud fra konkurrenterne

Selvfølgelig vil vi gerne sælge en masse af vores produkter, men vi vil samtidig gerne sikre os, at det også er det helt rigtige udstyr du ender med at købe. Hos expert har vi den målsætning, at vi vil være den butik i branchen, der giver kunderne den bedste service både før, under og efter dit køb. Og med introduktionen af vores helt nye servicekoncept i juni 2015 , mener vi selv at vi har meget mere at byde på end resten af branchen har. Vi håber du har lyst til at høre mere, og vil glæde os til at se dig i en af vores mange butikker: Expert – vi hjælper dig med alt!

Kontakt

Telefon : 59 65 06 50
asnaes@expert.dk
https://www.expert.dk/butik/expert-asnaes/s-3420/