Asnæs Centret

er hele Odsherreds butikscenter – både de fastboendes, turisternes og dem på gennemfart.

Odsherred er et attraktivt natur- og kunst & kulturområde, og alt dette udspringer af et unikt geologisk landskab i Odsherred, der går mange tusinde år tilbage.

For ca. 12.000 år siden, gik den seneste istids randområde lige igennem det der i dag er Odsherred, og da isen smeltede dukkede de såkaldt Odsherredbuerne frem.

Buerne er fundamentet for det naturskønne og populære Odsherred vi kender i dag – og derved fundamentet for Odsherreds borgere, gæster, foreningsliv, sociale liv og erhvervsliv.

Siden 1976 har Asnæs Centret været en central del af mange Odsingers og turisters liv – både hvad angår indkøb og som midt- og samlingspunkt – og det ansvar er Asnæs Centret fortsat bevidst om.

Asnæs Centret er Centeret i Odsherred – og med Odsherredbuerne som fundament for vores logo, ønsker vi, at bidrage til den fortsatte oplysning om hele Odsherreds historie.

Men ikke nok med det; for hver og én af de mange prikker du finder i logoet fortæller hundredvis, måske tusindvis, af historier fra hele Odsherred – og det er disse historier vi ikke vil have, at du glemmer.

Det er disse historier, at Asnæs Centret vil sørge for, at minde dig om, hver eneste gang du møder vores logo.

Velkommen til Asnæs Centret

Centeret i Odsherred