Åbningstider

Mandag   9:30 – 17:30
Tirsdag    9:30 – 17:30
Onsdag    9:30 – 17:30
Torsdag   9:30 – 17:30
Fredag     9:30 – 19:00
Lørdag     9:00 – 15:00
Søndag    Lukket

Adresse

Asnæs Centret 3-5
4550 Asnæs
Se på centerplan

Din TøjmandBech’s Herremagasin A/S

www.dintojmand.dk

Om DIN TØJMAND
– Vores ekspedienter kan mere end at finde den rigtige størrelse og slå beløbet ind på kassen. De ved, hvad de har med at gøre og er helt suveræne til at hjælpe – også når det gælder de kunder, som for eksempel er usikre på hvilke farver eller modeller, der klæder dem. Citat: Adm. dir. Anders Vedel.

Dress Partner i går…
I 1954 går 23 fremsynede herreekviperingshandlere sammen i landets første kædesamarbejde inden for herretøj under navnet Dress Partner. Målet er simpelt: At fremskaffe de bedste varer til den laveste pris.

DIN TØJMAND i dag…
I 1989 bliver kædesamarbejdet til DIN TØJMAND. Kæden er frivillig og tæller i dag 68 selvstændige butikker fordelt over hele landet. Målet er stadig det samme. Dog med et lille tvist: At fremskaffe de bedste varer til den laveste pris mens vi servicerer dig på bedst mulige måde.

Modetøj til dig, der er helt almindelig
Hos DIN TØJMAND hylder vi det trendy i at være helt almindelig. Vi er her for at hjælpe og inspirere dig til at finde det tøj, du føler dig hjemme i. Hurtigt, let og til en god pris. Ud over vores egne mærker forhandler vi et stort udvalg af kendte mærker som REDGREEN, Tommy Hilfiger, GANT, Diesel, Matinique, Bosweel, Wrangler, Philipsons, og Henri Lloyd.

Specialister i kundeservice og tøj til mænd
Vi sætter kundeservice og uddannelse af vores medarbejdere over alt andet. Vores vision handler om, at vi vil være landet bedste herretøjsbutik mål på service og faglighed. – Og med dintojmand.dk gør vi endnu mere for dig.

Du har nu mulighed for at sidde derhjemme, når det passer dig, og klikke dig igennem vores online shop. Her spænder vores sortiment over alt fra skjorter, bluser, overtøj, habitter & blazer til bukser, undertøj, sko og tilbehør.

– Og skulle du mod forventning have problemer med dit køb, er du mere end velkommen til at kontakte os i kundeservice. Vi er specialister i tøj til mænd og hjælper dig gerne på vej.

Kontakt

Telefon 59 65 05 10
Fax 59 65 23 10

asnaes@dintojmand.dk
www.dintojmand.dk