peter-charlie-asnæs-centret-banner

Dato

27. Oktober
Kl. 18.00
Centertorvet

Peter & Charlie – Børne- & Familieshow

Senest kendt fra ”Danmark har talent”

Sjov og levende børne- og familieunderholdning med Peter Nørgaard.
Da konkurrencen ”Danmark har talent” rullede på danskernes TV-skærme i starten af 2015, blev der født en helt ny tv-darling, – nemlig hunden Charlie. Til audition bragede Peter og Charlie frem på skærmen med Disney sangen ”I wanna be like you” fra The Jungle Book og blev sendt direkte videre til liveshows og senere finalen.

Børn og voksne var ellevilde med den sjove Golden Retriever Charlie, som gennem alle udsendelserne forsøgte at overtage kommandoen, på trods af, at Peter Nørgaard havde andre planer. Nu er Charlie fast indslag på Peter Nørgaards familie- og børneshow, og som Charlie siger, jeg SKAL synge mere end ”Der sidder en vovse i min vindue”!

Peter Nørgaard har fantastisk meget at byde på. Dragen Dennis, en gammel kending, som Peter Nørgaard har optrådt med på TV i DR Ramasjang, har fundet på flere frækheder og det gælder om at holde tungen lige i munden, når Peter skal holde styr på Dennis.

Derudover oplever publikum et super godt børneshow med elegant magi og trylleri, musik, underholdning og selvfølgelig bugtaleri. Det er et tempofyldt show med sjove gags, humor og komik i børnehøjde (også for voksne). Publikum får virkelig rørt lattermusklerne, når Peter Nørgaard går på scenen.